Det är nog 8 år sedan som jag bodde under 9 månader i Linköping. Då tränade jag en vitnamesiskt kampsportsstil och lärde mig akupressur. Jag bodde mitt emot träningslokalen på övervåningen i en etta. Längtan hem till Falkenberg blev för stor så det blev en relativt kort vistelse där men det var verkligen en upplevelse att bo i Linköping under den tiden. Mina kusiner bor där och jag har besökt Linköping många gånger. Så det är naturligt för mig att läsa dagstidningen Corren.

Den här showen kommer till Sverige i april. 5-6 April till Stockholm då ska min mamma och hennes väninna gå och kolla på Showen. Jag köpte nämligen två showbiljetter i julklapp till henne, så att hon kunde ta med sig en kompis också.

Som tur var jag ute i god tid och köpte biljetterna via Cirkus i Stockholm. Ringde i god tid så jag fick 200:- rabatt under julerbjudanet. Så det var superbra erbjudandet tyckte jag. Det gäller att hålla ögonen öppna när det är olika erbjudanden och rabatttillfällen.

 Showen kommer också till Linköping den 8 April. Jag funderar på om jag ska informera mina kusiner om Showen. De bor ju i närheten och kan vara intresserade. Vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *