Syns man inte så finns man inte – Om man får tro ordspråket!

Den här kvinnan har verkligen många strängar på sin lyra. Hon anses även vara en av landets mest nätverkande personer. Jag får ett bra intryck av henne redan från början. Såg någon intervju med henne där hon ärligt talade om att hon haft komplex för det mesta. Hon talar från hjärtat och döljer inte obehagliga mer privata “hemligheter” vilket är ödmjukt och visar på att hon är en öppen person utan direkt höga murar omkring sig.

Alexandra Charles tillhörde i alla fall innan de så kallade prestationsprinsessorna. Tjejer och kvinnor som ställer höga krav på sig själva. Detta i dagens väldigt höga tempo är lika med fara för kroppen och sinnet. Killar drabbas av detta också på ett annat sätt men ungefär lika dant.

Alexandra berättade i intervjun på SvD alla de gånger hon blivit nojig på sin kropp och hur den ser ut. Bantningskurer avlöste varandra för att få ett perfekt yttre.

En mening som jag fastnade vid lite extra var den här. “Syns man inte så finns man inte!” Hon berättar att hon har som mål att förändra världen. Oavsett om det är i smått eller större projekt verkar det som. Mycket positiv kvinna får jag säga. Jag gillar henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *